May 22, 2024

Primăria Floreşti se “racordează” la Ghiseul.ro pentru achitarea impozitelor locale in sistem online

Pe site-ul Primăriei Floreşti, în aceasta dimineaţă, a fost postat următorul comunicat, prin care contribuabilul floreştean este anunţat că în cel mai scurt timp îşi va putea achita taxele si impozitele locale folosind sistemul electronic GHISEUL.RO!

“Primăria comunei Floreşti procesează datele, face demersurile în sistemul electronic al ghiseul.ro şi în momentul obţinerii User şi Parolă vă invită la sediul Primăriei pentru a semna olograf cererea şi a primi datele de autentificare (User şi Parolă), aceasta fiind modalitatea de lucru stabilită de Ghiseul.ro.

Ghiseul_Logo

Pentru a accesa secțiunea Plată cu autentificare vă sunt necesare date de acces (utilizator și parolă).

Acestea vă vor fi eliberate prin mijloace sigure de către instituția publică la care sunteţi arondat, dacă instituţia este înregistrată în Ghişeul.ro şi activă pentru Plată cu autentificare. Obligativitatea prezentării la sediul instituţiei publice pentru ridicarea datelor de acces rezidă în faptul că Ghişeul.ro procesează date cu caracter personal.

Pentru a asigura protecţia deplină a acestor date şi implicit a titularilor lor de drept (utilizatorii sistemului) este necesară identificarea persoanei care ridică datele de acces de către funcţionarii instituţiei publice.

Astfel o persoană nu poate ridica datele de acces decât pentru contul personal.”