Tue. Sep 27th, 2022

UPDATE: Pesedistii s-au intalnit la o sala de nunti, la Complexul Mercur//Premierul V.Dancila soseste astazi, in jurul orei 13.00, la Cluj. Sunt anuntate ample proteste!

La ora 13.00, Viorica Dăncilă ar trebui să fie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, la ora 14.00 la Spitalul de Oncologie din Cluj-Napoca, ne informeaza stiridecluj.ro.

UPDATE// ora 14.20// In fata Institutului Oncologic, unde este asteptat premierul Romaniei, s-au adunat peste 150 de protestatari.

UPDATE// ora 14.00//

Premierul a ajuns la restaurantul Mercur, din Gheorgheni, pentru a nu da ochii cu protestatarii.

Premierul a ajuns la ora 13.00 la complexul Mercur, iar un reprezentant al guvernului a spus inainte ca premierul sa coboare din BMW ul oficial ca nu va face declaratii, ne informeaza stiridecluj.ro.

Intalnirea de la restaurantul de nunti Mercur este cu activul de partid, primari si parlamentari.

Premierul ar urma să se întâlnească apoi cu medicii la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”. Presa nu va avea acces deloc.

Totusi, potrivit unor informatii neconfirmate pana la ora redactarii materialului, pentru a evita protestele, premierul și-ar fi schimbat locul de întâlnire de la ora 13.00, cu activul de partid, de la Casa de Cultură a Studenților Cluj!

La Cluj-Napoca, premierul va fi însoțit de ministrul Sănătății Sorina Pintea și celebrul ministru al Agriculturii, Petre Daea. De la Cluj, oficialii vor merge vineri la Arad și Timisoara, iar duminică la Certeze, la Sambra Oilor.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11