Tue. Jan 31st, 2023

Prefectul Clujului si IPS Andrei, Mitropolitul Clujului, fara masca la un eveniment public

Cotidianul electronic stiridecluj.ro a publicat in aceasta dimineata o fotografie postata pe site-ul Prefecturii Cluj, dar stearsa ulterior (!!!), in care Prefectul Clujului, udemeristul Tasnadi Szilar, apare alaturi de IPS Andrei, Mitropolitul Clujului, fara masca.

Foto: Prefectura Cluj (stearsa ulterior!)

De fapt, in momentul imortalizarii imaginii, din cele 6 (sase) persoane prezente in acea incapere, doar una purta masca (n.red. probabil cu functia cea mai mica!), iar alta ochelari de soare :))).

Astăzi (joi, 25 martie) la Praznicul Bunei Vestiri, când se sărbătorește hramul Mitropoliei Ortodoxe din Cluj-Napoca și 10 ani de la întronizarea Î.P.S Andrei, ca Arhiepiscop al Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului, domnul prefect Tasnádi István-Szilárd a participat la Sfânta Liturghie. Cu această ocazie, domnul prefect i-a înmânat o plachetă Î.P.S Andrei,  în semn de prețuire și respect la împlinirea unui deceniu de slujire arhierească la Cluj, pentru contribuția la consolidarea prezenței Bisericii Ortodoxe Române în societate și cultivarea valorilor creștine ca reper de coeziune morală și etică în rândul credincioșilor. Întru mulți și fericiți ani, Înaltpreasfinția Voastră!”, este mesajul postat pe pagina Prefecturii Cluj.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11