Fri. Jan 27th, 2023

Ponta despre criza guvernamentală: „Nu poți să guvernezi cu cei de la USR-PLUS, sunt total lipsiți de maturitate și competență. Iohannis să dea PSD mandatul de a forma noul Guvern!”

Liderul PRO România, Victor Ponta, sare în apărarea lui Florin Cîțu ca „de la fost premier la actual premier”, susținând că revocarea lui Stelian Ion este justificată de faptul că primul ministru nu poate conduce Guvernul „când un ministru, indiferent cum îl cheama și de la ce Partid este, blochează activitatea din motive strict politice”.

 Ponta are și o soluție la actuala criză politică: Președintele Iohannis să dea PSD mandatul de a forma noul Guvern! O altă solutie mai puțin bună, pentru că înseamnă înca 3-5 luni de haos, ar fi alegerile anticipate, mai spune liderul PRO România.
„Am fost Prim Ministru si Ministru ( in Guverne conduse de alti Premieri) – lucrurile pentru mine sunt foarte clare : NU poti sa conduci Guvernul cand un ministru, indiferent cum il cheama si de la ce Partid este, iti blocheaza activitatea din motive strict politice ! Daca se intampla asta, in calitate de “Sef al Guvernului” ii propui imediat revocarea ! Punct !
Dar lucrurile acum sunt mult mai grave – absolut toti oamenii cu mintea intreaga si experienta politica au spus ca NU poti sa guvernezi cu cei de la USR – PLUS . Ca sunt total lipsiti de maturitate, responsabilitate si competenta necesara.
Ca influentele si interesele “externe” ale lui Ciolos si Armand adaugate la “pafarismul” lui Barna si la “talibanismul” si aroganta absurda al multor altora din acest Partid vor aduce doar haos si dezastru pentru Romania !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.
Pretul pentru aducerea acestor oameni la “Putere” , ca si pentru ejectarea lor – il vor plati nevinovatii – adica romanii ! Cu salariile si pensiile lor mancate de inflatie, cu firmele romanesti bagate in faliment, cu spitale si scoli nepregatite inca la peste un and de la inceputul Pandemiei! Cei cu adevarat vinovati se vor spala pe maini ca Pilat din Pont!
Ejectarea USR PLUS dintr-un guvern in care nu trebuiau niciodata sa fie acceptati este doar “cronica unei morti anuntate”! Dar pretul pentru Criza economica si sociala trebuie platit tot de catre ei si de cei care i-au votat crezand in “Fata Morgana” – si nu de oamenii obisnuiti!
Solutie buna pentru criza politica actuala : Presedintele Iohannis sa dea PSD mandatul de a forma noul Guvern!
Solutie mai putin buna pentru ca inseamna inca 3-5 luni de haos : Alegeri Anticipate ( cu speranta ca , de data aceasta, romanii nu o sa mai stea acasa uitandu-se resemnati cum dau unii foc la Tara)!, adaugă Ponta.
sursa: comisarul.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11