Sat. Jan 28th, 2023

Politistii cauta o soferita care a lovit o tanara pe trecerea de pietoni, zona PROFI-Floresti, si apoi nu s-a mai prezentat la Sectia de Politie. VEZI VIDEO!

Polițiștii efectuează investigații pentru identificarea unei conducătoare auto care a fost implicată într-un accident rutier.

 

Imediat după producerea accidentului, femeia s-ar fi oprit și ar fi discutat cu persoana accidentată, însă ulterior nu s-a mai prezentat la unitatea de poliție.

La data de 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, la data de 21 martie a.c., în jurul orei 21.30, în comuna Florești, pe strada Eroilor, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia o tânără care se angajase în traversarea regulamentară a străzii a fost accidentată de un autoturism de mici dimensiuni, de culoare închisă”, informează IPJ Cluj.

Cei care pot oferi informații utile în acest sens, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 pentru a veni în sprijinul celor care instrumentează cazul.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11