April 24, 2024

Politia confirma valul de spargeri de apartamente din Floresti

Mai  multi locuitori din Floresti informeaza prin postarile lor pe Facebook ca li s-au spart apartamentele. Politia confirma spargerile si sustine ca hotii intra cu chei potrivite!

Politia a fost anuntata, s-au luat amprente. Daca aveti bunuri de valoare, ascundeti-le cumva. Mie mi-au luat un laptop si bijuterii. Au o cheie speciala din ce am inteles de la politie”; ”In blocul meu au spart 4 apartamente. Hotii descuie usile cu o cheie speciala. Nu va lasati lucruri de valoare in casa”, sunt doua dintre numeroasele comentarii postate in ultimele trei zile pe Facebook.

hoti-de-apartamente 3

Cele patru apartamente sparte doar intr-o singura zi si din acelasi bloc sunt pe strada Porii, insa, conform politistilor, pe data de 2 decembrie un barbat care locuieste pe strada Sub Cetate a reclamat ca i-au disparut bunuri din locuinta in valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Conform stiridecluj, reprezentantii IPJ Cluj confirma valul de spargeri de apartamente din Floresti.

Ușile nu par a fi deloc forțate. Sunt folosite chei potrivite cu care hoții pătrund în apartamente. Au dispărut laptop -uri și aparate foto, de pe strada Porii”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj prin Biroul de Presa.