Politia confirma valul de spargeri de apartamente din Floresti

Mai  multi locuitori din Floresti informeaza prin postarile lor pe Facebook ca li s-au spart apartamentele. Politia confirma spargerile si sustine ca hotii intra cu chei potrivite!

Politia a fost anuntata, s-au luat amprente. Daca aveti bunuri de valoare, ascundeti-le cumva. Mie mi-au luat un laptop si bijuterii. Au o cheie speciala din ce am inteles de la politie”; ”In blocul meu au spart 4 apartamente. Hotii descuie usile cu o cheie speciala. Nu va lasati lucruri de valoare in casa”, sunt doua dintre numeroasele comentarii postate in ultimele trei zile pe Facebook.

hoti-de-apartamente 3

Cele patru apartamente sparte doar intr-o singura zi si din acelasi bloc sunt pe strada Porii, insa, conform politistilor, pe data de 2 decembrie un barbat care locuieste pe strada Sub Cetate a reclamat ca i-au disparut bunuri din locuinta in valoare de aproximativ 5.000 de lei.

Conform stiridecluj, reprezentantii IPJ Cluj confirma valul de spargeri de apartamente din Floresti.

Ușile nu par a fi deloc forțate. Sunt folosite chei potrivite cu care hoții pătrund în apartamente. Au dispărut laptop -uri și aparate foto, de pe strada Porii”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj prin Biroul de Presa.

1 thought on “Politia confirma valul de spargeri de apartamente din Floresti

  1. Oare cele 2 variante de drum nu ar putea sa fie asfaltate ,sa nu ne mai rupem masinile si sa ajungem si noi mai repede la Cj fara sa stai atâta in trafic sau seara între 17-19, D-nule Primar la întoarcere acasa? Ce zice-ti, doar ati mai facut una alta prin Floresti si se vede ,este atât de greu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

wso shell
indoxploit shell
alfa shell
priv8 shell
sadrazam shell
k2l33d shell
bypass shell
stupidc0de shell
r57 shell
b374k shell