June 10, 2023

Poate doriţi să vizionaţi primul canal online de filme româneşti

În fiecare joi seară are loc „premiera“ câte unui nou film care intră în vizionare pe primul canl online dedicat filmelor .

 

cocosila-moromete-dumitru

Pe site-ul www.cinepub.ro pot fi văzute deja un număr considerabil de filme româneşti, mai noi sau mai vechi, dar mai ales noi, din anii de glorie ai NCR-ului (Noul Cinema Românesc).

În fiecare joi seară are loc „premiera“ câte unui nou film care intră în vizionare pe acest canal online. Cea mai spectaculoasă a fost cea recentă a „Moromeţilor“ lui Stere Gulea, un clasic al anilor ’80, urmată, joia aceasta, de „Vulpe vânător“ al aceluiaşi autor.

Cinepub este dedicat iubitorilor şi creatorilor de film românesc. Este un proiect menit să aducă în atenţia publicului cinefil nu doar filme de autor, ci şi producţii independente, realizate de pasionaţi aflaţi la început de drum. Prin intermediul acestor poveşti în imagini încercăm apropierea publicului de filmul românesc, de multe ori uitat. Pentru că filmul ne implică, ne provoacă, ne inspiră şi ne conectează. Altfel spus, Cinepub ne apropie de poveştile de care avem nevoie. Zi de zi. Cinepub este singurul canal online gratuit de cinema românesc, unde filmele pot fi urmărite în condiţii legale, un proiect unic GAV în parteneriat cu Google.

sursa: adevarul.ro