February 21, 2024

PMP Cluj anunță candidatul pentru comuna Călățele

Oneț Aurelian-Beniamin va reprezenta Partidul Mișcarea Populară ca și candidat la Primăria comunei Călățele. Candidatul PMP dorește să construiască o comună dezvoltată, în care satele de vacanță să înflorească și locuitorii comunei să poată beneficia de serviciile publice mai mult.

Programul de candidatură al domnului Oneț Aurelian-Beniamin cuprinde inițiative practice precum deschiderea carierei de piatră din Citera și lucrări intense de asigurare a rețelei de apă și canalizare în Dealu Negru și Călățele de Pădure. Totodată, în zonele menționate vor fi executate lucrări de captare a izvoarelor ce alimentează satele. Se vor executa lucrări de electrificare a celor două cătune din Călățele Pădure, respectiv Habuc și Dealu Negru-turbărie.

Planurile candidatului PMP, domnul Oneț Aurelian includ întreținerea și asigurarea bunei funcționări a școlilor, grădinițelor și căminelor culturale astfel încât viața socială a comunei să reînvie. De asemenea, bisericile de pe raza comunei vor fi bine întreținute, încălzite și curățate cu fonduri de la Primărie.

Domnul Oneț Aurelian militează pentru o Primărie a soluționării cât mai eficiente a problemelor locuitorilor. Pentru aceasta, consideră că personalul Primăriei trebuie să colaboreze în mod strâns și fiecare persoană să respecte programul de lucru și atribuțiile de care este responsabil. Intenționează să creeze o atmosferă plăcută și utilă în administrația locală a comunei Călățele pentru a spori dezvoltarea zonei.

Candidatul PMP dorește să pună bazele unor proiecte calitative de atragere a fondurilor europene în comună prin care să fie asigurată rețeaua de canalizare și toate terenurile din raza comunei să fie intabulate în mod gratuit.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Călățele au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul primar, un obicei pe care domnul Oneț Aurelian-Beniamin dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Călățele.