April 18, 2024

Patru Proiecte de Hotarari importante in sedinta extraordinara de astazi a C.L. Floresti!

Primarul Horiua Sulea a convocat C.L. Floresti pentru aceasta dupa-amiaza in cadrul unei sedinte cu caracter extraordinar pentru a dezbate si supune votului patru Proiecte de Hotarari, dintre care doua se refera la realizarea Centurii Metropolitane in colaborare cu Municipiul Cluj-Napoca si comunele Gilau si Apahida.

Primul proiect este “aprobarea incheierii acordului cu UAT Cluj-Napoca, Gilau si Apahida in vederea realizarii in parteneriat a studiului de fezabilitate, a PUZ-ului si a documentatiei tehnice privind emiterea autorizatiei de construire, pentru obiectivul <<Drumul Trans-Regio Gilau-Apahida, TR Feleac”.

Al doilea proiect merge “mana-n mana” cu primul si prevede aprobarea incheierii unui protocol de colaborare cu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, in scopul elaborarii de catre UATM Cluj-Napoca in colaborare cu UAT-urile Floresti, Gilau si Apahida a tuturor documentatiilor privind realizarea Trans-Regio.

La punctul trei pe ordinea de zi este aprobarea “regulamentului de stabilire si aplicare a taxei de salubrizare si instituirea acesteia, iar la ultimul punct, patru, “aprobarea demararii unei proceduri de negociere fara publicare a unui anunt de intentie in vederea atribuirii contractului de achizitie publica a << Serviciului de Deszapezire pe raza comunei Floresti>>