Wed. Dec 7th, 2022

Opinie// China iti rupe picioarele, apoi te roaga sa-i primesti carjele pentru a te face sa crezi ca ti-a salvat viata…

… ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Poate doar un accident natural, pus in carca unui nenorocit de liliac sustinut fara voia sa de un pangolin scump la pret in piata lor de animale, vanat mai mult pentru solzi.

In aceste zile, pentru CRIMA UNIVERSALA de care se face vinovata, China merita toate epitetele negative si invectivele de care mintea celui obligat sa traiasca in izolare, carantina sau intr-o teama continua, le poate insira pe o coala de hartie sau rosti in gura mare. Cu masca pe figura, binenteles!

China este o MARE MINCINOASA!

Vanzarile de urne funerare din zona Wuhan, epicentrul pandemiei cu COVID-19 si “Capiala” celui mai mare Centru de Virusologie din lume, inaugurat in 2016 (!!!), contrazic datele oficiale privind decesele. In ultimele cinci zile s-au vandut, potrivit unor date neoficiale, peste 5.000 de urne funerare.

In aceasta zona, autoritatile comuniste au declarat doar 50.000 de persoane infectate (n.red. lucreaza cu date fixe, nu le da cu “virgula”) si 2.500 de decese (!).

La nivel national, daca cineva o mai crede, China a raportat un numar de cu putin peste 3.000 de decese, la un numar de 81.000 de cazuri.

Potrivit unor date neoficiale si care au “transpirat” dincolo de Marele Zid Chinezesc, gratie unor jurnalisti chinezi si care acum nu mai sunt de gasit, in China au decedat peste 80.000 de persoane.

In luna ianuarie, crematoriile din zona Wuhan au functionat la maximum, unde, potrivit acelorasi surse neoficiale insa mai veridice decat cele oficiale transmise de catre mincinosii comunisti, au fost arse peste 56.000 de cadavre.

Imaginile surprinse din sateliti au fost postate pe NEWSWEEK.COM, deasupra Zonei Wuhan inregistrandu-se o mare pata rosie, de la caldura emanata de hornurile crematoriilor, in conditiile in care circulatia rutiera si activitatea industriala erau oprite.

Multe dintre postarile si imaginile trimise pe ascuns de catre jurnalistii chinezi au circulat pe Tweeter si au fost preluate de catre NewsWeek.com.

// Oameni morti pe strazi, in sectiile de politie, pe holurile sau in fata spitalelor, politisti care sudeaza usile blocurilor pentru ca locuitorii sa nu mai poata iesi pe strada, sunt doar cateva dintre imaginile pe care semnatarul acestor randuri le-a vizionat inca din luna ianuarie. Pe Tweeter.//

Va reamintesc, China a expulzat in luna februarie si martie mai multi jurnalisti occidentali, care si-au permis sa transmita date reale despre catastrofa umanitara.

In cinismul sau de tip asiatic si comunist, lecturati doar ce a insemnat Revolutia Culturala a lui Mao si veti intelege pana unde poate merge CRIMA, China nu are nicio strangere de inima in a se debarasa de cateva zeci de mii de cetateni pentru a-si atinge scopul.

COVID-19, ARMA BIOLOGICA folosita in RAZBOIUL ECONOMIC care sta sa inceapa sau a si inceput!?!

Adeptii Teoriei Conspiratiilor au toate motivele din lume sa considere aceasta Pandemie ca fiind GLONTUL de ARGINT pregatit si folosit de CHINA in Razboiului Economic tinut multe luni la “RECE” si care sta sa inceapa la nivel planetar.

Dupa unii analisti economici Razboiul Economic a si inceput.

Nu voi insista prea mult pe aceasta tema, neavand toate informatiile necesare care sa-mi permita creionarea unei concluzii, dar trebuie sa tinem cont de numeroasele divergente dintre SUA si CHINA pe tema 5G/HUAWEI, taxelor pe diferite produse si a influentei statutului comunist asupra Coreei de Nord, Iranul si interzicerea unor drepturi civile in Hong-Kong. Mai trebuie adaugata si incercarea Chinei de a domina prin orice mijloace circulatia navala in Marea Chinei de Sud prin incalcarea unor drepturi maritime internatioanle.

In finalul dizeratatiei despre CHINA si CRIMINALA, imprumut concluzia unui amic italian:

“China a creat un virus pentru a distruge comertul in Vest si in SUA. Apoi va veni si ne va vinde UNICA SOLUTIE la PROBLEMA pe CARE A CREAT-O. Nu se va simti vinovata, ci doar fericita ca si-a extins influenta economica.”

C.S.

 

 

 

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11