April 18, 2024

O firma de IT din Cluj prezinta un mod mai prietenos de a interactiona cu bancile din Romania

ACFA Solutions, firma de IT din Cluj care oferta servicii de software si consultanta IT, prezinta intr-un video o idee care ar putea fi folosita de bancile din Romania pentru a oferi o alternativa a serviciului Internet Banking, accesibila prin SMS, unui numar mai mare de utilizatori.

ACFAUtilizatorii serviciilor de internet banking au acces intr-un mod mai facil la functile cele mai des folosite online, de verificare a soldului si vizualizare istoric tranzactii facute. Sistemul prezentat de catre ACFA Solutions arata functii noi si utile pe care clientul le poate utiliza,una din functii este cea in care este prezentat “Unde am cheltuit luna aceasta?” urmand a fi afisat un clasament (“TOP 5”) care afiseaza unde au fost facute cele mai mari plati. A doua functie la fel de folositoare, este cea care permite utilizatorilor sa isi programeze platile unei facturi sau serviciu, printr-un simplu SMS.

Serviciile de internet banking oferite de banci sunt foarte complexe, cuprinzand o multime de functii pe care multi dintre noi, clientii acestor servicii, cel mai probabil nu o sa le folosim niciodata, dar ele sunt prezente in sistem si ne “aglomereaza” interfata de lucru. Prin prezentarea facuta de noi dorim sa aratam serviciilor bancare un sistem mai simplu si accesibil utilizatorilor de internet banking la operatiunile si functile oferite de acesta.” a precizat Razvan Cazacu, CEO ACFA Solutions.

Sursa video facebook: ACFA