Mon. Dec 5th, 2022

Nu uitati de Transilvania Rally 2020/ Restrictii de ciculatie pe Drumul de Nord Floresti – cartier Grigorescu

Iubitorii de raliuri isi vor da intalnire la Cluj la finalul lunii septembrie, in zilele de 24,25 si 26 septembrie, in cadrul Transilvania Rally 2020. Competitia este inclusa ca ultima etapa in cadrul Tour European Rally.

Pe Drumul de Nord Floresti, in zilele de 25 si 26 septembrie (vineri-sambata), vor avea loc doua probe, iar pe 24 septembrie (joi) echipajele vor efectua antrenamente de recunoastere a traseului.

Organizatorii Transilvania Rally 2020 le-au solicitat consilierilor locali floresteni aprobarea organizarii evenimentului, implicit restrictionarea traficului rutier in zilele de 24, 25 si 26 septembrie, dupa cum urmeaza:

Joi – 24 septembrie – Trafic rutier inchis Drum de Nord Floresti: 09-12.00

Vineri – 25 septembrie – Trafic rutier inchis Drum de Nord Floresti: 09-12.00

Sambata – 26 septembrie – Trafic rutier inchis Drum de Nord Floresti: 09-15.00

Marco Tempestini despre Total Transilvania Rally powered by Ford 2020:

“În fiecare an, când vine vorba de organizarea Transilvania Rally, la noi in echipă toată lumea vrea sa facem mai mult, vine cu idei noi sau propuneri! Acest an a fost diferit. Toți membrii echipei se gândeau cu îngrijorare dacă vom putea sa ținem sau nu raliul nostru de suflet! Din fericire, chiar dacă am fost nevoiți să diminuăm multe lucruri într-un an atât de “diferit”, partenerii noștri, autoritățile locale și toate instituțiile implicate în securitatea raliului, au răspuns prezent, în ciuda faptului că duminica de după raliu este ziua alegerilor locale.
💚🙏Cu emoții mari, pe ultima sută de metri, am reușit sa pregătim un raliu spectaculos, compact și sigur, din toate punctele de vedere.
🎯Încă o dată, Clujul demonstrează că faima orașului nostru este alimentată și creată de oameni care lucrează pentru ca fiecare zi să fie altfel.
🙏😷Din păcate, publicul, principalul “motor” în motorsport, din cauza pandemiei și a regulilor care trebuie respectate, nu va a putea sa fie așa de aproape, cum ne-am obișnuit an de an, dar suntem siguri că vor înțelege și vor urmări transmisiile on line. Și dacă vor fi pe probe, îi îndemnăm să respecte distanțarea socială!”

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11