May 28, 2023

Nu e gluma// DN1 intra in reparatii, dupa 15 septembrie. Doar dupa aceasta data si-a gasit DRDP sa-si caute de lucru!

Drumul National 1 (DN1), pe intreg sectorul aflat pe raza localitatii Floresti, va intra in reparatii capitale. Lucrarile vor incepe dupa data de 15 septembrie si vor fi efectuate de catre CNAIR prin DRDP. Pe pagina de facebook, primarul Florestiului a postat un comentariu.

Administratorul DN1-E60 (str Avram IancuFloresti, CNAIR prin DRDP va proceda la reabilitarea caii de comunicatie. Acest lucru, potrivit conducerii DRDP Cluj, se va incepe dupa 15 septembrie, cand formalitatile de achizitii publice vor fi finalizate. Va fi vorba de strat nou de asfalt si marcaje plus, mai mult ca sigur, refacere rigole.

Da, poate ca nu e tocmai cea mai buna perioada, da, va fi un strop de deranj, insa reabilitarea unei artere cu un asemenea trafic (cel mai mare din tara, de altfel) nu se poate executa fara un deranj. Sunt insa absolut convins ca noi, administratia locala, alaturi de Politia Locala, DRDP si mai ales Politia Nationala, vom gasi solutii care sa limiteze cat mai mult posibil deranjul”, a afirmat primarul Horia Șulea.