Tue. Feb 7th, 2023

Noi confruntări armate la granița Ucrainei/ Joe Biden a convocat de urgență a întâlnire a liderilor statelor NATO

Separatiștii pro-ruși au deschis focul în localitatea Stanița din estul țării. Militanții acuză forțele guvernamentale pentru declanșarea conflictului, însă Kievul susține că rebelii sunt cei care au tras în soldații ucraineni, informeaza realitatea.net.

Forțele ucrainene au înregistrat 60 de atacuri ieri și 6 astăzi, cele mai multe efectuate cu armament interzis de Acordurile de la Minsk. Separatiștii au încălcat încetarea focului de 47 de ori în doar 24 de ore, transmite sediul Operațiunii Forțelor Comune.

Foto/ Facebook – While

Președintele american Joe Biden a convocat de urgență a întâlnire a liderilor statelor NATO.

20 februarie este noul termen lansat de experții militari americani pentru atacul Rusiei asupra Ucrainei. Înalți oficiali de la Casa Albă cer atenție sporită asupra acestei zile. Tot aceștia susțin că imediat după ce Rusia a retras aproximativ 3 mii de soldați de la granița cu Ucraina și din Crimeea și-ar fi mărit efectivele cu încă 7 mii de militari. 

Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa a convocat pentru vineri o reuniune, la care Moscova să ofere informații în legătură cu activitățile sale militară.

sursa: realitatea.net

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11