Thu. Dec 1st, 2022

Modernizarea tramei stradale Somesului prinde contur

Lucrarile de modernizare “trama strada Somesului” au inceput pe 18 iulie, dupa perfectarea tuturor documentelor legate de expropierea terenului in suprafata de 1840 metri, conform articolelor 18-20 din Legea 255/2010.

Explicatie foto: Asa a fost pana pe 18 iulie 2020

“Pe aceasta portiune, strada Somesului va avea doua benzi de intrare si doua de iesire, acestea fiind delimitate de un scuar (n.red. spatiu verde aflat de obicei la o incrucisare de strazi).

Pe partea dreapta a strazii Somesului, cu intrare de pe Avram Iancu, va fi amenajata o parcare si o banda dedicata autobuzelor.

Vor fi amenajate trotuare pe ambele sensuri si, deasemenea, toate retelele vor fi introduse in subteran. La final, semafoarele si trecerea de pietoni vor fi relocate in imediata apropiere a noii intersectii”, ne-a declarat Horia Sulea, primarul Florestiului, pe data de 9 iulie.

 

Saptamana viitoare, potrivit calendarului pe care ni l-a furnizat dirigentele de santier, urmeaza turnarea stratutului de uzura pe portiunea asfaltata, inlocuirea bordurilor si demararea lucrarilor de  modernizare a trotuarului pe latura vestica. Cei care se ocupa de iluminatul stradal vor introduce toate retele in subteran, iar imensii stalpi de ilminat vor fi inlocuiti.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11