Sun. Feb 5th, 2023

Mihai Seplecan, presedintele C.J.Cluj, se umple de ridicol in fiecare zi

In plin scandal cu diploma de absolvire sau mai degraba nu a unei Universitati, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan, sustinea zilele trecute pe Facebook ca s-ar fi intalnit cu presedintele Klaus Iohannis, cu “Sefu”, din partea caruia ar fi primit si “ceva” sprijin politic.

Pentru a le demonstra detractorilor si rautaciosilor ca e “tare si mare” a postat pe pagina sa de Facebook mai multe poze din curtea Palatului Cotroceni, chiar si vreo doua selfie-uri…nereusite, insa in nici o imagine nu apare la brat cu presedintele.

In plus, Seplecan este imbracat de “strada”, cu blugi, camasa, pulover si geaca.

Iar la o intalnire cu Iohannis nu se merge imbracat de piata sau birt!

Mass-media a solicitat Biroului de presa de la Cotroceni un punct de vedere oficial: “S-a intalnit sau nu presedintele Klaus Iohannis cu Mihai Seplecan, presedintele C.J. Cluj?”

Raspunsul este NEGATIV!

cotroceni 3

Este probabil ca Mihai Seplecan sa fi intrat la Cotroceni ca simplu turist, in schimbul achitarii sumei de 12 lei per bilet.

seple cotro

Cititi mai multe aici:

Într-o adresă a Universităţii ”Spiru Haret” se arată că diploma pe numele lui Mihai Seplecan ”nu a fost eliberată de Serviciul acte de studii din cadrul universităţii”.

”Seria şi numărul formularului de diplomă nu au fost repartizate niciodată Universităţii Spiru Haret Bucureşti pentru absolvenţii promoţiei 2006; pentru aceşti absolvenţi formularele de diplomă repartizate Universităţii Spiru Haret poartă seria Y; Facultatea de Drept şi Administraţie Publică Bucureşti avea, în anul 2006, o singură specializare, respectiv Drept, şi nu Drept şi administraţie publică, aşa cum este înscris pe diplomă; Semnăturile aplicate pe diplomă nu aparţin persoanelor îndrituite de Universitatea Spiru Haret pentru a semna acte de studii, respectiv rector, decan şi secretar şef; Diplomele de licenţă pentru promoţia 2006 au fost scrise olograf şi nu tipărit, aşa cum este formularul înaintat în copie”, se arată în documentul citat.

De asemenea, în CV-ul depus la sediul PNL Cluj, Mihai Seplecan a scris că a absolvit Universitatea ”Banatului” din Timişoara, nefăcând nicio referire la Universitatea ”Spiru Haret”.

Mihai Seplecan a susţinut într-un comunicat de presă transmis, marţi, că nu cedează ”la şantaj şi can-can de presă”.

”A trebuit să devin preşedinte al CJ Cluj şi să intru în coliziune directă cu cei care au tot interesul să li se acopere urmele şi faptele pentru care ciraci de ai lor sunt cercetaţi penal, pentru a afla că sunt interlop, analfabet, proxenet. Azi aflu că mi-am falsificat studiile. Ieri mi se făcea denunţ penal că vreau să-mi curgă motorină în buzunare. Sunt convins că după ce nu le va merge şi cu această mizerie azvârlită în presă şi nu au să scape de mine, mâine am să aflu că sunt violator, au să îmi producă un certificat de nebun şi au să inventeze alte şi alte mizerii”, a arătat Seplecan.

Acesta a subliniat că toate i se întâmplă numai de când nu a răspuns ”comenzilor politice”.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că se poartă o corespondenţă cu Universitatea ”Spiru Haret” din Bucureşti, care ar fi eliberat diploma de licenţă a lui Mihai Seplecan.

C.S.

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11