Fri. Jan 27th, 2023

„Mi-a furat și vasul de toaletă!”. Dialogul dintre o ucraineancă și un soldat rus

O femeie din Iahidne, un sat care aparține de comuna Ivanivka din nordul Ucrainei, a povestit că un soldat rus i-a furat vasul de toaletă. Dialogul dintre bătrână și militarul rus a fost publicat de ziariștii Obozervatel („Observatorul”).

Mai multe femei care au supraviețuit ocupației ruse din satul Iahidne spun că a fost „un adevărat șoc” pentru unii dintre ruși „să vadă un vas de toaletă într-una dinre «camerele din casă!»”, scrie presa din Ucraina, citată de Libertatea.

”Mi-a furat vasul de toaletă”

Una dintre bunici afirmă: „M-a furat vasul de toaletă. Vasul de toaletă, înțelegeți?”. Ea a redat dialogul ireal cu un soldat rus intrat în casă, cu scopul de o jefui.

Soldat rus: Ce este acesta?

Răspuns: Un vas de toaletă?

Soldat rus: Ce este?!

Răspuns: Acolo ne facem nevoile, omule, e WC-ul!

Soldat rus: Vă duceți într-o cameră la toaletă?!

Fără să mai stea prea mult pe gânduri, soldatul a demontat vasul de toaletă marca „Miracle” și l-a luat cu el.

„Nu cred că-și vor da seama că e nevoie și de canalizare”, Femeia presupune că acum vasul de toaletă din casa ei va sta undeva în mijlocul unei camere dintr-o locație din Orientul Îndepărtat, „iar cei de acolo îl vor folosi în scopul enunțat de mine, fără să-și dea seama că e nevoie și de canalizare…!”.

Sursa articol RO: https://www.gandul.ro/razboi-in-ucraina/video-mi-a-furat-si-vasul-de-toaleta-dialogul-socant-dintre-o-ucraineanca-si-un-soldat-rus-19775124

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11