Fri. Sep 30th, 2022

Marius Todoran (consilier local USRPLUS Floresti): Ghetou Floresti in expansiune!”

Daca vi se parea ca mai rau nu se poate in Floresti; daca vi se parea ca e imposibil sa mai strecori in poza de mai jos inca cateva cladiri cu peste 150 de apartamente; daca vi se parea ca nu se poate sa mai creasca numarul de masini blocate in trafic; daca vi se parea ca nu e suficient de mare concurenta la inscrierea copiilor la cresa, gradinita, scoala; daca vi se parea ca retelele de utilitati nu mai pot sustine mai multi locuitori…ei bine…va inselati!
Foto: Marius Todoran (consilier local USRPLUS) vs Bogdan Pivariu (primar Floresti)
Azi, in sedinta de consiliu local Floresti, destoinicii consilieri PNLei si UDMRei, au demonstrat, prin votul lor de aprobare a 5 noi blocuri de locuinte, in Floresti, ca totul e posibil, totul e sa iti gasesti scuzele potrivite dupa care sa te ascunzi cand votezi continuarea dezastrului urbanistic, in Floresti.
Cele doua proiecte aprobate azi de majoritatea PNL-UDMR sunt unul in zona Porii-Eroilor, Ghetous Maximum si altul in zona Tineretului, Ghetoul cu vedere la mizeria de pe malurile Somesului.
Cel mai trist lucru este ca indivizii astia ajunsi in consiliul local nu sunt ingrijorati de situatia Florestiului, insa sunt jigniti cand li se spune ca Florestiul e din punct de vedere urbanistic, intr-o situatie de “rahat”…consilierii PNL se simt jigniti cand li se spune ca Florestiul e un GHETOU!…dar rahatul de pe adidasi, dupa fiecare ploaie in Floresti, nu este jignitor.
Este trist sa vezi cum oameni trimisi in consiliul local sa reprezinte interesele florestenilor, ajung sa voteze pentru interesele dezvoltatorilor. Tot acest circ administrativ este condus majestuos de fotogenicul si sensibilul Pivariu, aflat la al doilea mandat in Primaria Floresti.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11