Tue. Sep 27th, 2022

Manastireni (Cluj)// A violat doua fetite de 8 si 10 ani!

Politistii clujeni au retinut pentru 24 de ore, ulterior mandatul a fost prelungit la 30 de zile, un barbat banuit de comiterea mai multor violuri, agresiune sexuala si tentativa de viol.

“La data de 2 august 2019, în urma unei sesizări privind comiterea unor fapte de agresiune sexuală asupra unor minore, polițiștii au demarat de îndată verificări pentru clarificarea situației și luarea unor măsuri ferme.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mănăstireni, ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore – fiicele concubinei sale.

De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului. În baza probatoriului administrat, la data de 2 august 2019, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, transmite IPJ.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11