Wed. Dec 7th, 2022

Mai multi pe Facebook decat in curtea Primariei!

Aproximativ 45 de floresteni au raspuns chemarii domnului Traian Dur de a participa in aceasta dimineata la o “Adunare Publica in vederea rezolvarii traficului”, dupa ce administratia locala a luat decizia de inchidere a traficului rutier pe strada Cetatii II (n.red. timp de doua saptamani) pentru executarea lucrarilor de asfaltare, fapt care a dus la numeroase blocaje in trafic, in special in partea de sud a localitatii.

567

Participantii la adunare au petrecut in curtea Primariei aproape doua ore, insa nu doar traficul rutier a fost subiectul dezbatut, ci si PUZ-PUD-urile, salubrizare, iluminatul public, sensurile giratorii, semaforizarea, schimbarea orelor de desfasurare a sedintelor Consiliului Local, de la 16.00 la 18.00 sau 19.00 (n.red. In Cluj-Napoca acestea au loc la ora 12.00!).

566

In jurul orei 11.05, la 55 de minute de la inceperea discutiilor in cerc, consilierul local Andras Laar le-a transmis participantilor invitatia primarului Horia Sulea de a participa la o discutie in sala de consiliu.

“Domnul primar invita 20 de persoane dintre dumneavoastra sa participati la o intalnire in sala de consiliu”, le-a spus Laar.

Invitatia nu a fost onorata!

In jurul orei 12.00, din motive greu de inteles, participantii au ales sa plece, insa au ramas sa se mai vada peste o saptamana, cand, probabil, vor pune bazele unui ONG si vor redacta un memoriu cu solutiile gandite pentru rezolvarea traficului, etc.

P.S.

  1. La inceputul discutiilor a existat si un moment mai tensionat intre un politist local si organizatorul adunarii, insa “evenimentul” a fost usor aplanat.
  2. Din pacate, unul dintre participanti a lansat si propunerea de BLOCARE a DN1, pietre, oua si sticle incendiare (???). Nu stim daca a vorbit serios, insa societatea la care lucreaza (DIGI24) nu credem ca ar fi incantata sa auda ce-i poate “capul”!

C.S.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11