Fri. Jan 27th, 2023

Magistratul Danilet mai detoneaza o “bomba”: “Sunt DOCTORI care nu intra in sala de operatii fara sa nu consume CANNABIS!”

Magistratul clujean Cristian Danilet socheaza mediul medical clujean si nu numai. Dupa ce le-a transmis “untoldistilor” ca in perioda festivalului este de serviciu si ca nu doreste sa-i intalneasca la “bara salii de judecata” pentru posesie si consum de droguri, acum, intr-o interventie la un post de televiziune, Danilet a afirmat ca sunt DOCTORI care nu intra in sala de operatie fara sa nu consume CANNABIS.

“Sunt intelectuali, mulți IT-ști care consumă cannabis și sunt doctori care nu intră în sala de operație fără să nu consume cannabis. N-aș vrea să dau nume, sunt din județul Cluj.

Știu de la colegi de ai lor care s-au plâns. Eu trebuie să-mi fac datoria, să îi avertizez pe toți. Există o legislație, dar oamenii poate că nu o cunosc. Sunt unii care invocă <<știi, domnule, dar legea asta nu e în regulă. Că voi, magistrații, aplicați legea fără să gândiți, că uite sunt alte state precum SUA sau știu eu, Olanda sau Portugalia unde s-a legalizat consumul de substanțe>>.

Eu le răspund simplu: mergeți acolo și consumați! Cât timp sunteți pe teritoriul nostru trebuie să respectați legislația din România!, a declarat Danileț într-o emsiune, citat de realitatea.net.

Judecatorul Dănileț a tinut sa ofere cazul unui medic din zona Dej-Gherla, care ar fi consumat etnobotanice in repetate rânduri si a „avea creierul prăjit”.

„Era aproape distrus când s-a prezentat în fața mea. Mi-a spus că se simte ca și cum ar fi avut creierul prăjit. Asta era expresia pe care a folosit-o. A spus că nu își aduce aminte nimic din ce a făcut în ultimele 6 luni. Pur și simplu i s-a ras o parte din memorie”, a afirmat magistratul clujean.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11