Fri. Jan 27th, 2023

Locuitorii Zonei Metroplitane Cluj vor putea achiziona alimente mai ieftine cu Bonapp.eco

Alimentele care se apropie de termenul de expirare vor putea fi achizitionate de catre locuitorii Zonei Metropolitane Cluj gratie aplicatiei Bonapp.eco, care isi propune sa risipeasca risipa alimentara.

Aplicatia mobila va fi disponibila in urmatoarele luni in Cluj-Napoca si in alte orase mari din Romania, dupa ce in Bucuresti a cunoscut un real succes.

Prin intermediul aplicatiei Bonapp.eco, utilizatorii vor putea achizitiona alimente la preturi reduse cu 40%-80%.

„La bonapp.eco, intenţionăm să transformăm provocările de mediu, economice şi sociale cauzate de risipa alimentară într-o oportunitate de afaceri sustenabilă în beneficiul tuturor. Cu aplicaţia noastră, consumatorii economisesc până la 80% atunci când achiziţionează alimente, retailerii îşi măresc numărul de clienţi şi veniturile – astfel toţi avem un rol benefic asupra schimbărilor climatice. Suntem încântaţi să avem alături de patru investitori experimentaţi care împărtăşesc valorile noastre în privinţa ecologiei, precum şi mentalitatea noastră de startup. Cu sprijinul lor, este foarte posibil să ne atingem obiectivul de a afilia 5.000 de parteneri şi să vindem 30 de milioane de pachete cu produse până în 2023”, a declarat Grégoire Vigroux, cofondator al bonapp.eco, pentru Ziarul Financiar (ZF.ro).

De la lansarea sa in urma cu doua luni, aplicatia mobila bonapp.eco a fost descarcata de 10.000 utilizatori. Printre cei 100 de parteneri care s-au alaturat reţelei bonapp.eco din Bucuresti se numără Accor, Cora, foodpanda, PENNY România, Starbucks si Up (denumita anterior Chèque-Déjeuner). Alte parteneriate urmeaza sa fie anuntate in primul trimestru din 2022.

 

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11