July 18, 2024

Liviu Dragnea, seful PSD, anunta ca va schimba Legea Anti-Fumat!

“Măsurile din legea anti-fumat sunt extrem de dure, sunt exclusive, iar fizic, natural nu pot fi respectate și atunci se vor găsi tot felul de mijloace de a fi ocolite (…) Vă spun cu sinceritate, legea în forma actuală este mult prea dură, este bine să existe interdicții în ceea ce privește fumatul în spațiile publice, dar și pentru vicioși, care totuși nu sunt excluși de societate, trebuie să existe, așa cum sunt și în aeroporturi, acele spații unde să se poată fuma în condiții civilizate’, a declarat Liviu Dragnea astăzi, care a precizat că este fumător.

2 penali

„Dacă ne uităm în istorie, orice măsuri de genul acesta care sunt foarte dure și complet exclusive nu au putut fi respectate, pentru că nu se poate (…) din cauza presiunii a milioane de români care fumează ea va fi încălcată și atunci înseamnă că avem o lege care nu poate fi aplicată. Imaginația românului nu este combătută undeva pe acest glob, în univers poate, dar pe globul pământesc nu există. Trebuie făcută o lege care să poată fi și aplicabilă, am auzit întâmplător că unii proprietari ai unor baruri, care au făcut analiză pe text — în lege se vorbește de spațiile publice-, o să declare barul său un club privat, deci nu public, unde se intră doar pe bază de legitimație, iar alții care vor dori să respecte legea își vor pierde clienții, iar dacă apar situații de genul acesta ca Legislativ nu poți să nu intervii”, a mai declarat liderul PSD.

Legea anti-fumat a fost modificată printr-un amendament depus de deputata PSD Aurelia Cristea și este cea mai dură din Europa. Cristea a sperat că va obține voturi astfel dar sondajele arată că nici fumătorilor și nici nefumătorilor nu le plac femeile care intră în politică propulsate de amant și apoi pretind că sunt profesori asociați la Universitatea Babeș-Bolyai iar universitatea să dezmintă.

S-a săturat lumea de impostură.

Alexandru PANAIT – Curentul.info (http://curentul.info/politic/14034-dragnea-anunta-ca-va-schimba-legea-anti-fumat-zilele-aprozaresei-mincinoase-sunt-numarate-in-psd?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook)