September 25, 2023

Liberalii incep strangerea de semnaturi pentru sustinerea candidatului la alegerile prezidentiale

PNL va începe campania de strângeri de semnături pentru alegerile prezidenţiale pe 10 august, o zi simbolică pentru România, a anunţat liderul formaţiunii, Ludovic Orban, amintind de reprimarea mitingului din 10 august 2018, de către autorităţi.

„Aşa am stabilit, data de 10 august ca moment de începere, este o dată simbolică, este o dată prin care vrem să arătăm că începem campania prezidenţială pentru că niciodată în România să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat la 10 august, în care forţele de ordine, în loc să apere viaţa şi siguranţa cetăţeanului s-au transformat în agresori împotriva integrităţii fizice şi chiar a vieţii foarte multor manifestanţi paşnici, cetăţeni români.

Campania de strângere de semnături se va desfăşura începând cu data de 10 august până în data de 26 septembrie. Este de fapt o precampanie, obiectivul pe care îl avem este să intrăm în contact direct cu toţi cetăţenii români în cursul acestei campanii, prin intermediul reprezentanţilor noştri din Parlament, din Consiliile Judeţene, din administraţia locală, prin intermediul voluntarilor PNL, să comunicăm cu cetăţenii, să le preluăm toate problemele, să le prezentăm soluţiile pe care le avem. Această campanie este în fapt o campanie de comunicare directă între cetăţenii români şi PNL”, a declarat Ludovic Orban.

MEDIAFAX.ro