Mon. Dec 5th, 2022

La Floresti istoria se repeta: viceprimarul devine primar!

In 2012, viceprimarul Horia Sulea (PNL) castiga alegerile locale pentru primarie in lupta cu Ioachim Vancea (PDL), edilul care isi dorea obtinerea unui al treilea mandat.

Dupa 8 ani, 2 mandate de primar, Horia Sulea, ex-PNL, intrat ca independent pentru obtinerea celui de-al treilea mandat, pierde in fata “vicelui” Bogdan Pivariu (PNL).

Doua simple concluzii: trei mandate nu se aproba; ai grija pe cine iti iei “vice”!

Noul primar al Florestiiului a transmis un mesaj de multmire catre alegatori.

“Dragi floreșteni,

Orice câștigător este dator cu un mesaj de mulțumire, dar mulțumirile pe care vreau să vi le adresez astăzi nu vi le adresez doar din politețe. Eu vă mulțumesc din tot sufletul. În primul rând, vă mulțumesc pentru că ați avut răbdarea de a afla cine sunt, de a îmi studia programul politic și ideile.

Dincolo de eforturile mele de a mă face cunoscut, voi ați avut încredere și disponibilitate pentru un politician tânăr, care visează viitorul alături de voi. M-ați văzut, m-ați ascultat, mi-ați evaluat programul și ați decis. Pentru mine. Vă mulțumesc încă o dată!

Și vă mai mulțumesc pentru un lucru: toată campania asta, tot ce am făcut și am spus în aceste săptămâni agitate, s-a legat de ideile și soluțiile mele politice. Alți candidați s-au ocupat cu alte lucruri. Au existat atacuri josnice la adresa mea. Fiindcă nu erau adevărate, am fost, desigur, indignat. Am stat și m-am gândit dacă să le răspund și în cele din urmă am decis să n-o fac. Motivul: am avut încredere în voi, în faptul că sunteți mai interesați de propuneri și soluții constructive, de viitor, decât de scormonitul în trecutul cuiva.

Contează viitorul.

S-a dovedit, fără discuție, că nu am greșit având încredere în voi. Pentru că și voi ați avut încredere în mine. Iar acesta e doar începutul. Treaba mea începe de-abia acum, trebuie să vă confirm această încredere. Am mai spus-o: am candidat ca să câștig. Și am câștigat pentru a nu vă dezamăgi!”

independent pentru obtinerea celui de-al treilea mandat, pierde in fata “vicelui” Bogdan Pivariu (PNL).

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11