Thu. Sep 29th, 2022

IPJ Cluj// Soferi beti, drogati si fara permis pe drumurile judetului

In urma unor razii efectuate in trafic in acest weekend, politistii clujeni au depistat mai multi conducatori auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice, drogurilor, fara permis sau cu acesta suspendat.

“La de 13 august a.c, în jurul orei 08.20, polițișttii Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Măguri-Răcătău, care se deplasa cu un autoturism pe DN1-E60, neavând permis de conducere.

La aceeași dată, în jurul orei 20.00, polițiștii orașului Huedin au depistat un tănăr de 27 de ani, din Huedin, care se deplasa cu un ATV, pe strada Fildului, respectiv Drumul Național 1G, neînmatriculat/neînregistrat, aflându-se în perioada în care dreptul de a conduce îi era suspendat.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au depistat o femeie în vârstă de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Plopilor, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea cu aparatul etilotest a acesteia a indicat concentrația de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condusă la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au identificat un conducător auto, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Turda, care se afla la volanul unui autoturism, pe DJ 107L, în comuna Săndulești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice

Rezultatul indicat de aparatul etilotest a fost de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, context în care acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.La data de 13 august a.c., în jurul orei 05.35, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Turda au oprit pentru verificări un conducător auto în vârstă de 48 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa pe strada Alexandru Ioan Cuza, rezultând faptul că acesta se afla sub influența alcoolului.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 22.30, alcoolemia de 0,86 mg/l a fost depistată de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej, în cazul unui alt bărbat, de 31 de ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistrița-Năsăud, oprit în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, din Dej.

La data de 14 august a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Dej au oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din același municipiu.

Testarea cu aparatul drug test a avut rezultat pozitiv, iar în urma controlului autoturismului a fost identificat un plic care conţinea substantă cristalizată de culoare maroniu închis, ridicat in vederea continuării cercetărilor.

La data de 12 august a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au identificat un conducător auto, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Turda, care se afla la volanul unui autoturism, pe DJ 107L, în comuna Săndulești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală“, a anunțat IPJ Cluj.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11