Wed. May 25th, 2022

Institutia Prefectului Cluj solicita revocarea a doua HCL Floresti. PUZ-PUD-uri, binenteles!

Edilul localitatii Floresti a convocat pentru ziua de joi, 10 decembrie, ora 16.00, Consiliul Local Floresti, pe ordinea de zi a sedintei cu caracter ordinar fiind trecute, pana acum, un numar de 15 Proiecte de Hotarari.

Doua dintre acestea sunt inaintate de catre Institutia Prefectului Cluj, prin care se solicita: “revocarea HCL nr. 97 din 11.06.2015, privind aprobarea documentației pentru PUZ “Construire imobil de locuințe colective P+2E+Eretras și spații comerciale la parter “; situate în localitatea Florești, str. Florilor f.n., beneficiar Szatmari Laszlo Eugen; respectiv “revocarea HCL nr.127 din 27.08.2015, privind aprobarea documentației pentru PUZ” Construire imobil de locuințe colective P+4E+Eretras, amenajări exterioare, branșamente utilități “, situate în localitatea Florești, str. Valea Gârboului, f.n., beneficiar Neagu Mircea Aurelian și Neagu Georgeta.”

prefectura-cluj 10

Pe ordinea de zi a sedintei de joi, la punctul 9, mai intalnim o solicitare de revocare a unei HCL, de aceasta data formulata de cativa locuitori de pe strada Florilor, insa aceasta este sinonima cu cea formulata de catre Institutia Prefectului Cluj (n.red. punctul 8!).

Ca o “minora” concluzie, in ultimele luni Institutia Prefectului Cluj a inceput sa devina vigilenta la HCL-urile pe care C.L. Floresti le aproba in domeniul constructiilor.

Felicitari, deopotriva, si locuitorilor de pe strada Florilor, vecini cu PUZ-PUD-ul cu probleme, care au sesizat Institutia Prefectului.

Va invitam sa lecturati ordinea de zi a sedintei C.L. Floresti, joi 10 decembrie. Merita!

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local rectificat pe anul 2015.

2. Proiect de hotărâre privind scoaterea din evidența fiscală a debitelor aparținând unor firme radiate.

3. Proiect de hotărâre privind actualizarea bazei de date a impozitelor și taxelor locale și scoaterea din evidența fiscală a CNP-urilor multiplicate.

4. Proiect de hotărâre privind plafonul creanțelor fiscale restante la sfârșitul fiecărui trimestru care se vor publica.

5. Proiect de hotărâre privind anularea totalului creanțelor fiscale datorate și neachitate de debitori aflate în sold la data de 31.12.2015.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea reţelei unităților de învățământ care funcționează pe raza UAT Florești în anul școlar 2016 -2017.

7. Procedură prealabilă formulată de către Instituția Prefectului Județul Cluj, prin care se solicită revocarea HCL nr. 97 din 11.06.2015, privind aprobarea documentației pentru PUZ “Construire imobil de locuințe colective P+2E+Eretras și spații comerciale la parter “; situate în localitatea Florești, str. Florilor f.n., beneficiar Szatmari Laszlo Eugen.

8. Procedură prealabilă formulată de către Instituția Prefectului Județul Cluj, prin care se solicită revocarea HCL nr.127 din 27.08.2015, privind aprobarea documentației pentru PUZ” Construire imobil de locuințe colective P+4E+Eretras, amenajări exterioare, branșamente utilități “, situate în localitatea Florești, str. Valea Gârboului, f.n., beneficiar Neagu Mircea Aurelian și Neagu Georgeta.

9. Plângere prealabilă adresată de către Sterca Adina-Roxana, Trenca Octavian , Pintea Vasile Marius ș.a., prin care solicită revocarea HCL nr. 97 din 11.06.2015, privind aprobarea documentației pentru PUZ “Construire imobil de locuințe colective P+2E+Eretras și spații comerciale la parter “, situate în localitatea Florești, str. Florilor f.n., beneficiar Szatmari Laszlo Eugen.

10. Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor de închirirere a unor spații din imobile aparținând comunei Florești.

11. Proiect de hotărâre privind suplimentarea numărului de autorizații de taxi.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru PUZ” Construire 10 locuințe individuale cuplate 2 câte 2 cu regim de înălțime P+M, împrejmuire și branșamente utilități”, situate în localitatea Florești, str. Urușagului, f.n, beneficiar Tătar Horea Dan.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru PUZ” Construire 3 imobile de locuințe colective D+P+3E+Eretras, împrejmuire și branșamente la utilități„ situate în localitatea Florești, str. Stejarului,f.n.,beneficiar SC ARCA INVESTMENT SRL și SC GREEN TRANS CONSTRUCT GRUP SRL.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru PUZ” Construire hală depozit “, situată pe DN1 KM.490+13, beneficiar SC PARC LOGISTIC XXL.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru PUZ” Construire trei imobile de locuințe colective P+3E”, situate în localitatea Florești, str. Avram Iancu, f.n., beneficiar SC BUILDIT SRL, Coste Daniela Maria , Coste Costel, Mărcus Alina Maria.

16. Diverse

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11