April 15, 2024

Instanta a decis: Primaria Floresti poate elibera autorizatii de construire!

Primaria Floresti nu are un Plan Urbanistic General, insa judecatorii au decis ca Biroul Urbanism din cadrul Primariei Floresti poate elibera autorizatii de construire.

Primarul Horia Sulea a postat pe pagina sa de facebook urmatorul comentariu:

„VICTORIE ! Azi Justiţia şi-a spus cuvântul. Urmează alte victorii, pentru că ADEVĂRUL e mai presus de interese şi orgolii. Azi, judecătorii au decis suspendarea procesului verbal al Inspectoratului regional în construcţii Nord Vest, act care ne îngrădea activitatea stipulând că nu are avem PUG valabil.

Am cerut ANULAREA actului, iar judecătorii au decis de pe scaun suspendarea actului până la judecarea pe fond, întrucât actul conţine indicii temeinice privind ilegalitatea sa şi efectele sale trebuie de îndată oprite. Urmează, mai mult că sigur, anularea respectivului act, care, în opinia mea, conţine vicii şi ilegalităţi grosolane, abuz în serviciu şi interpretare rău voită a actelor legislative.

În opinia mea. Urmează ca şi judecătorii să achieseze la această opinie. Aşa cum spuneam, ADEVĂRUL triumfă. La fel cum s-a întâmplat în puzderia de dosare cu fostul prefect, în care se susţinea că UAT Floreşti are nevoie de semnătura arhitectului şef al judeţului pentru o serie de acte urbanistice.

Dragii mei dragi, un act administrativ este valabil PÂNĂ CE O INSTANŢĂ CONSTATĂ CONTRARIUL. Iar când o instanţă s-a pronunţat deja, decizia ei trebuie respectată. Restul sunt opinii şi păreri care sunt bune la colţul blocului şi nicidecum într-o discuţie serioasă, de oameni însetaţi de adevăr şi de a face ceva pentru comunitatea pe care o reprezintă”, a scris Horia Sulea pe Facebook.