March 21, 2023

Individul care a produs accidentul din aceasta dimineata pe raza Floresti nu avea permis auto, dar conducea un BMW!

Potrivit unui comunicat IPJ Cluj, soferul care a stat la “baza” accidentului din aceasta dimineata de sambata, 7 noiembrie, pe DN1, raza Floresti, nu avea permis auto! Individul este din comuna Bratca, judetul Bihor, si are 20 de ani.

“Un șofer de 20 de ani din comuna Bratca, județul Bihor,  care conducea un BMW, pe fondul vitezei neadaptate,  intr-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat pe sensul opus unde a lovit un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca.

Ulterior, autoturismul condus de tânăr, a fost proiectat în alt autoturism condus pe banda unu a sensului de mers Cluj-Napoca-Florești, de un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca. 

Tânărul de 20 de ani, NU deține permis de conducere și NU se afla sub influența alcoolului sau altor substanțe”, se mentioneaza in comunicatul IPJ Cluj.

In accident au fost implicate trei autoturisme, iar doua persoane au avut nevoie de interventii chirurgicale imediate: un barbat de 44 de ani a suferit un traumatism toracic cu sangerare interna, iar tanarul de 20 ani – ruptura de splina.