April 15, 2024

In Floresti, un autoturism a intrat intr-un autobuz CTP

Vineri dimineata, pe strada Avram Iancu (DN1), un autoturism s-a infipt intr-un autobuz CTP.

Martorii spun ca autoturismul avea culoare verde la semafor, dar ca a apreciat gresit viteza de intrare a autobuzului pe strada Poligonului.

Foto: Mitza Felecan

Autoturismul, a intrat în spate de unde se înțelege clar ca efectua deja manevra de virare la stânga, e autobuz, virează mai lent, plus ca are mai multe priorități fiind transport în comun”, a comentat cineva pe facebook.

În plus ca (daca autoturismul nu a trecut pe roșu) din momentul cand busul a început virajul și pana sa se produca impactul au trecut cateva secunde, timp in care autoturismul a parcurs o distanta mare (în funcție de ce viteza avea) faptul ca impactul s-a produs înseamnă că șoferul autoturismului ori era cu ochi in telefon sau in alta parte, ori s-a gandit ca va trece prin spatele lui, dar chiar acolo de multe ori busul se oprește pentru a putea trece de mașinile de pe straduta sau vreo masina parcata langa Denver sau altceva .

Vinovat șofer autoturism”, a apreciat altcineva.

Autoturismul a trecut pe verde. În acea intersecție, nu ai voie sa virezi la stanga, cu excepția CTP. Amu care e vinovat…? Deci atat autoturismul, cat si autobusul, aveau verde. Puțină atenție din partea șoferului din autoturism, nu strica”, a mai comentat un alt florestean.