December 8, 2023

In Floresti, cu ajutorul administratiei locale si Electrica, ALDE a furat startul in campania pentru europarlamentare

Campania electorala incepe cu 30 de zile inainte de ziua alegerilor, in cazul alegerilor europarlamentare, din anul acesta, la data de 27 aprilie. In campania electorala, legea are prevederi foarte clare care sunt actiunile si de afisaj electoral care pot fi realizate de catre partidele politice.

In Floresti, ALDE nu a respectat legea electorala si a furat startul cu aproape o luna si jumatate, cu ajutorul administratiei locale florestene si Electrica. A impanzit strazile cu bannere in care-l regasim pe Tariceanu tanar si supt la fata, pregatit mai degraba sa-i ia locul lui Michael Jackson la Muzeul Figurilor de Ceara, secondat de Varujan Vosganian, iar pe DN1 un banner cu europarlamentarul Norica Nicolai.

De ce spunem ca ALDE a fost ajutat de catre administratia locala si Electrica?

Pentru ca afisarea unui banner, de orice tip, nu se poate face fara aprobarea Biroului de Urbanism din cadrul Primariei, iar respectivul document este contrasemnat de catre secretarul si primarul institutiei.

Iar ultima stampila si semnatura pentru agatarea unui banner, pe toata latimea unei strazi intre doi stalpi de tensiune (n.red. stalpii se inchiriaza!), le gasesti doar la Electrica. Mai are rost sa va reamintim ca Ministerul Energiei e la ALDE, cu Anton Anton, in fotoliul de ministru?!?