Tue. Dec 6th, 2022

In Consiliul Local Floresti, deocamdata, domneste unanimitatea

In aceasta dimineata, in mediul online, s-a desfasurat cea de-a doua sedinta de Consiliu Local Floresti din legislatura 2020-2024. Ca si in precedenta, Ordinea de zi a sedintei a fost alcatuita exclusiv din proiecte de hotarari care l-au avut ca initiator pe primarul Bogdan Pivariu.

Niciunul dintre cei 19 consilieri locali (10 PNL, 7 USR/PLUS si 2 UDMR) nu au indraznit pana astazi sa redacteze un poiect de hotarare. Timp mai este, doar ce a inceput legislatura!

Pe ordinea de zi a sedintei din 24 noiembrie au fost trecute un numar de 13 proiecte de hotarari, aceasta fiind suplimentata cu un proiect de stabilire a cuantumului burselor scolare pentru elevii Scolilor Gimanziale “Gh. Sincai” Floresti, Luna de Sus si Liceul Teoretic “Dumitru Tautan (n.red. cartier Cetatea Fetei).

Cu exceptia unui singura proiect (nr. 11 de pe ordinea de zi), la care consilierii Sergiu Leuce si Marius Todoran s-au abtinut, toate au fost votate in UNANIMITATE de voturi.

La finalul sedintei de C.L., Camelia Salcudean (USR/PLUS) i-a solicitat primarului ca pe viitor redactarea proiectelor de hotarari sa fie “mai argumentate si concise in argumentari, deoarece din unele nu se intelege foarte clar motivatia pentru care acestea trebuie votate”.

Primarul a promis ca “asa va fi de acum inainte”.

P.S. Ordinea de zi a sedintei din 24 noiembrie o puteti lectura pe site-ul Primariei.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11