February 25, 2024

In Cluj-Napoca si Floresti politistii au iesit in strada. Cate amenzi s-au dat si pentru ce!

În perioada 28-30 august, polițiștii din întreg județul au continuat acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2, fiind verificate zonele aglomerate din județ, respectiv zonele pietonale, târguri și piețe, centre comerciale, dar și în mijloacele de transport în comun.

Astfel, în perioada 28-29 august, în intervalul orar 20.00-21.30, 23.00-00.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au derulat activități în vederea asigurării unui climat optim de siguranță rutieră, prin combaterea și prevenirea încălcării normelor rutiere de către toți participanții la traficul rutier.

Au fost efectuate controale pe principalele artere de circulație din municipiu. Câteva dintre acestea – Piața Unirii, Bulevardul  Eroilor, Piața Avram Iancu, Calea Dorobanților, Bulevardul Muncii.

Urmare a nerespectării normelor legislative, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, 5 dintre acestea pentru abateri ale conducătorilor de trotinete electrice.

De asemenea, sâmbătă, 29 august, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au desfășurat activități în vederea prevenirii și combaterii infracțiunilor, precum și a faptelor de natură contravențională.

Astfel, în intervalul orar 20.00-24.00, au fost legitimate peste 50 de persoane și controlate 23 de autovehicule.

În total, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, 7 dintre acestea pentru nerespectarea prevederilor legale impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.