Mon. Dec 5th, 2022

Hotarare CSJU Cluj// Locuitorii din 3 localitati clujene sunt obligati sa poarte masca in spatiile publice (interioare, exterioare)

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a informat ca CJSU a introdus obligativitatea purtarii mastii în toate spațiile publice, interioare și exterioare, de catre toate persoanele cu varsta de peste 5 ani, in localitățile din Cluj care au depasit rata de infectare cu coronavirus de 3 la mia de locuitori.

Foto: Gherla.info

Este vorba de orasul Gherla (rata de infectare a ajuns la 4,23 la mia de locuitori), comunele Sic (4, 26 la mia de locuitori) si Catcau (7,55 la mia de locuitori).

“De asemenea, începând de mâine, în aceste localități se închid pentru o perioadă de 14 zile, restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri sau de cinema/spectacole care au activitatea la interior. În cazul hotelurilor vor putea fi servite în restaurantele de la interior doar persoanele cazate. Se sistează și activitatea barurilor, discotecilor și cluburilor.

Este interzisă organizarea în spații închise a petrecerilor private, nunți, botezuri. La pelerinaje/procesiuni religioase pot participa doar persoanele care au domiciliul/reședința în localitate”, se arata in hotararea CSJU Cluj.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11