December 8, 2023

Horia Sulea: Sunt decis sa candidez pentru un nou mandat la Primaria Floresti, insa din postura de INDEPENDENT!

In aceasta dimineata, la Radio Napoca FM, Horia Sulea a afirmat ca este decis sa candideze pentru un al treilea mandat la Primaria Floresti, insa din postura de INDEPENDENT.

Contactat telefonic dupa iesirea de la emisiune (n.red. realizator Lucian Danciu), Horia Sulea a tinut sa ne ofere mai multe amanunte legate de decizia sa.

“Am fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu si nu ma feresc sa spun ca sunt NEVINOVAT, iar tot procesul a fost unul POLITIC, cu majuscule va rog, si cu mult parfum de IMOBILIARE, tot cu majuscule. Am atacat decizia Judecatoriei Cluj la Curtea de Apel pentru a-mi dovedi NEVINOVATIA, majuscule deasemenea. Daca PNL Cluj ma va suspenda din functia de presedinte al filialei Floresti si din cea de vicepresedinte al organizatiei judetene, atunci sunt decis sa candidez ca INDEPENDENT si ii astept si pe alti floresteni carora le pasa de localitate sa mi se alature si, de ce nu, sa candideze din postura de independenti la Consiliul Local”, a afirmat primarul Horia Sulea.

Din informatiile noastre, pe data de 6 ianuarie, Daniel Buda, europarlamentar si presedinte PNL Cluj, a solicitat Judecatoriei Cluj remiterea minutei hotararii de condamnare a primarului Horia Sulea. Respectiva minuta ar urma sa-i serveasca lui Buda la motivarea deciziei de suspendare din partid a primarului Horia Sulea.

De altfel, Ziardecluj.ro., prin semnatura lui Vasile Lungu, anunta si ziua suspendarii primarului Sulea din functiile detinute in PNL: 17 ianuarie, cu ocazia sedintei Biroului Politic Judetean.

Tot atunci, Daniel Buda il va propune pe Bogdan Pivariu, viceprimar Floresti, pentru functia de presedinte interimar al filialei locale.

Vom reveni cu amanunte!