April 19, 2024

Horia Sulea (primar Floresti): “Niciun copil nu va ramane fara un loc la gradinita”

Primarul Florestiului, dl. H.Sulea, a postat pe pagina personala de facebook un comunicat legat de stadiul lucrarilor la Gradinita din cartierul “Cetatea Fetei” si a tinut sa-i asigure pe parintii floresteni ca niciun copil nu va ramane neinscris la una dintre cele trei gradinite care functioneaza in localitate sub tutela ISJ Cluj.

“Cu eforturi imense (suplimentari numar de grupe, suplimentari posturi, suplimentari numar copii din grupe) toti, repet TOTI, copilasii ai caror parinti aveau domiciliu de Floresti si care au implinit 3 ani la 31 august 2018, TOTI, au locuri la gradinitele din Floresti.

Cu optiunea a doua inca in repartizare, mai sunt cativa copilasi care nu au indeplinit conditiile de mai sus (de obicei e vorba de copilasi care au sub 3 ani). 

Tocmai de aceea, asa cum deja stiti, in prezent suntem in procedura de identificare a unui teren pretabil pentru realizarea unei noi gradinite, iar lucrararile la noua cresa sunt in desfasurare.

Si, dupa cum se observa, lucrurile merg excelent la cresa din ANL – muncitori pe santier (si nu doi-trei), s-a turnat placa deja la nivelul 2, zidaria la nivel 1 aproape finalizata complet…. Opinez ca T1 (n.red. Trimestrul UNU, banuim!!!) din 2019 cresa poate fi terminata.”