March 20, 2023

Horia Sulea clarifica situatia privind candidatura sa din partea PSD Floresti

Publicatia online Media9.ro, condusa de catre Ionel Lespuc, anunta “In EXCLUSIVITATE” o bomba de presa cu miros de… pucioasa.

“PSD a găsit o soluție surprinzătoare pentru a candida la Primăria Florești: nimeni altul decât actualul edil șef, Horia Șulea. Acesta a fost suspendat din PNL, a cochetat cu PER și, iată, a bătut palma cu social-democrații. Discuțiile au pornit acum două săptămâni și s-au finalizat cu decizia ca Horia Șulea să reprezinte sigla cu trandafiri.

Mutarea gândită de conducere nu le-a căzut bine la stomac tuturor, în PSD. “Este o opțiune sinucigașă. Șulea va fi tras pe dreapta fie de justiție, fie de electorat. PSD nu are nicio șansă la Florești”, spun surse din rândul social-democraților clujeni. În plus, există îngrijorare privind lista pentru Consiliul Local, întrucât actualul primar va avea libertatea să aleagă echipa care va reprezenta partidul.” – Ionel Lespuc – Media9.ro

https://media9.ro/exclusiv-mutare-surpriza-in-floresti-cine-este-candidatul-psd-la-primarie/

 

Primarul Horia Sulea a tinut sa precizeze ca informatia aparuta in publicatia mai sus-mentionata este o  “O tampenie mai mare ca asta nu am auzit. E o petarda, o minciuna ordinara!”

“Vreau sa-l anunt pe ziaristul respectiv, dar in primul rand pe floresteni ca eu voi candida pentru un al treilea mandat de primar din postura de Independent. La o asemenea tampenie, petarda, minciuna ordinara, nu stiu cum sa raspund altfel. Contactati-i si pe cei de la PSD sa le luati opinia vis-a-vis de aceasta ineptie”, a afirmat primarul Horia Sulea.

Pentru a ne asigura din ambele directii, am cerut parerea si celor de la PSD Floresti

Contactat telefonic Razvan Cazacu, PSD Floresti: “Informatia legata de candidatura lui Horia Sulea din partea PSD nu este reala. Contracandidatii actualului primar pare ca au inceput campania de dezinformare. Va urma cu siguranta o perioada plina de astfel de articole “pe surse”, nesemnate. PSD Floresti isi mentine in continuare sustinerea pentru Sebastian Cimpian, consilier local, si candidat la Primaria Floresti.”