Horia Sulea a fost reinvestit primar. PNL da si viceprimarul Florestiului!

In aceasta dimineata, in sala de consiliu local, primarul localitatii Floresti Horia Petru Sulea si consilierii locali au depus juramantul si au fost validati in functiile pe care le vor ocupa timp de patru ani.

consiliu local 2016 2020 060

PNL a castigat batalia cu UDMR/ALDE si PMP pentru alegerea viceprimarului. Cei trei consilieri PSD s-au facut “galbeni” pentru cateva minute, la fel si un consilier UDMR!

Sedinta a fost supervizata de catre prefectului judetului, dl. Gheorghe Vuscan, aflat in premiera la o sedinta de Consiliu Local Floresti, indiferent de caracterul acesteia.

consiliu local 2016 2020 063

Propunerile pentru cele doua functii de viceprimari nu au fost o surpriza si au venit din partea PNL- Bogdan Nicolae Pivariu, si din partea UDMR – Albert Zoltan.

Tanarul si proaspatul consilier local Bogdan Nicolae Pivariu (medic veterinar – foto) a obtinut 12 voturi, iar Albert Zoltan 7 voturi.

consiliu local 2016 2020 068

Pivariu a obtinut 8 voturi de la PNL, 3 de la PSD si un vot de la UDMR, iar Albert 3 de la UDMR si cate doua de la ALDE si PMP.

In pofida tuturor amenintarilor verbale adresate de catre Csoma Botond (n.red. lider UDMR Cluj) si secondat de deputatul Adrian Gurzau (PMP – foto impreuna in public) – unuia dintre consilierii locali udemeristi floresteni – VIGYAZ MEG FOGLAK BASZNI!, adica ATENTIE O SA TE REGULEZ!, pe romaneste suna mai scurt (!!!)- acestuia nu i-a pasat si l-a votat pe candidatul PNL.

consiliu local 2016 2020 052

Consiliul Local Floresti este format din 4 grupuri politice:

PNL – 8 mandate – Nicolae Oltean (lider de grup) Tatiana Hinteuar, Ioachim Vancea, Andras Laar, Bogdan Pivariu, Traian Abrudan, Camelia Cristoltan, Adriana Brad.

consiliu local 2016 2020 047

UDMR – 4  mandate – Zoltan Albert (lider de grup), Istvan Szekely, Ileana Albert, Istvan Szekely.

consiliu local 2016 2020 046

PSD – 3 mandate – Sebastian Cimpean (lider de grup) Luisa Oprea, Doru Dionisie Matei.

consiliu local 2016 2020 045

PMP si ALDE – 4 mandate – Adrian Mic (lider de grup autopropus!), Ovidiu Cristian Coroian PMP), Dan Maier, Florentina Vaida (ALDE)- au facut o intelegere pentru formarea unui grup politic, desi legislatia le-ar fi permis sa ramana si neafiliati.

Unuia dintre consilierii ALDE, lui Dan Maier mai precis, deja ii pare rau pentru acceptul dat.

Sedinta de constituire a Consiliului Local Floresti 2016-2020 s-a incheiat cu alcatuirea celor 4 comisii de specialitate.

Revenim cu amanunte in cursul zilei de maine!

C.S.

 

 

1 thought on “Horia Sulea a fost reinvestit primar. PNL da si viceprimarul Florestiului!

  1. Si drumul de legatura sud cand incepe? A trecut mai bine de o luna din cele 6… si nu se vede niciun om si niciun utilaj. Oare nimeni din cei care se bucura pe langa Sulea nu verifica status-ul lucrarilor??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

wso shell
indoxploit shell
alfa shell
priv8 shell
sadrazam shell
k2l33d shell
bypass shell
stupidc0de shell
r57 shell
b374k shell