April 18, 2024

“Gunoierul de ocazie” a fost amendat si pus sa curete locul

Politia locala Floresti a reusit sa-l identifice pe barbatul care a aruncat o remorca de gunoaie pe malul Somesului Mic. Acesta a fost amendat si pus sa curete locul!

Individul care aruncat gunoaiele a fost fotografiat si ulterior facut “vedeta” pe facebook.

Postarea d-lui Valer Iacob i-a determinat pe politistii locali sa-l caute pe “gunoierul de ocazie”.

Urmarea unei postări a unui cetățean responsabil al comunei noastre, polițiștii din Direcția Poliția Locală Florești au identificat autorul faptei, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, iar ca măsură complementară s-a dispus curățarea terenului afectat de deșeurile depozitate ilegal.

Mulțumesc pe această cale, d-nului Valer Iacob pentru implicarea civică și sper în continuare cât mai mulți dintre dumneavoastră să fie alături de noi pentru un Florești mai curat!

Având în vedere faptul că pe raza comunei, anumite persoane depozitează deșeuri de toate tipurile și peste tot, vă solicit sprijinul pentru a împiedica comiterea acestor fapte, identificarea în timp real al acestora, precum și luarea măsurilor legale, prin sesizarea punctuală de către dvs. a Poliției Locale Florești, la nr. de telefon 0727 809866, iar imagini surprinse cu autorii, pot fi trimise pe adresa de mail: politialocala@floresticluj.ro.

Trebuie să conștientizăm faptul că Poliția locală are un efectiv redus în raport cu numărul locuitorilor din comună, acest fapt nu permite prezența acestora peste tot. Solicit creearea unui parteneriat între cetățean și autoritatea publică locală, pentru a ne bucura împreună de un mediu curat și sănătos!”, a comunicat Stefan Goia, administrator public Primaria Floresti.