May 22, 2024

Folosesti WhatsApp ? Exista o aplicatie asemanatoare prin care poti face bani

WOWAPPADVDaca folosesti des aplicatii de tip messenger pe smartphone-ul tau, s-ar putea sa iti placa asta. Nu de mult a fost lansata aplicatia WoWApp, o aplicatie pentru chat cum e whatsapp, facebook messenger, skype etc. Dar spre deosebire de restul aplicatilor cunoscute care castiga o gramada de bani pentru ca tu le folosesti, WoWApp iti da tie 70% din castigurile generate din aplicatie. Suna bine, nu? Sa vorbesti cu prietenii si sa mai si castigi bani din asta. Nu va ganditi ca o sa va imbogatiti, probabil o sa faci bani doar de suc in oras, dar tot e ceva.

Pentru a folosi aplicatia este nevoie de un cont, e gratis dar contul se poate face doar daca va invita cineva, in cazul de fata putem sa ne facem cont aici: WOW.L1.RO, suntem invitati de catre Razvan. dupa ce v-ati facut contul o sa va apara o pagina de unde sa descarcati aplicatia, dupa ce ati descarcato si v-ati logat, mergeti la setari si activati optiunea Advertise me, aceasta este optiunea care va afisa reclama din care se vor genera bani.

WowApp este o aplicatie gratuita de comunicare digitala care isi propune sa dea inapoi utilizatorilor sai valoarea materiala a timpului petrecut online. Sistemul revolutionar care sta la baza WowApp consta in distribuirea profitului sau venitului obtinut din utilizarea aplicatiei de catre membrii sai. Peste 70% din castigurile pe care WowApp le obtine din vanzarea spatiului publicitar sau din apelurile platite se intorc catre utilizatori. Acestia decid apoi ce vor face cu fondurile: le pot dona catre ONG-uri sau le pot transfera in propriul cont bancar.”