October 1, 2023

Florestiul este blocat. Masinile stau bara la bara , trotuarele sunt pline de zloata!

Traficul rutier este literalmente blocat in Floresti, chiar si la ora 10.00. Coloane intregi de autoturisme stau bara la bara pe toate strazile comune, iar circulatia pietonala este la randu-i imposibila, trotuarele fiind acoperite de zapada /zloata.

Pe mai toate grupurile de socializare, indiferent de “coloratura politica administratorilor”, florestenii considera ca administratia publica se face vinovata de blocaj, respectiv de necuratarea strazilor. 

Va prezentam cateva opinii: 
“Floresteni si acum stați cu mâinile în sân și suportati ? Ignoranta primăriei! am făcut 2 ore de pe Porii pana la sensul giratoriu . Haideti sa facem ceva sa blocam noi toate autoritățile de construcție, mai avem puțin și nu mai putem ieși din parcare.Sa nu văd comentarii ca suntem comozi ca nici măcar autobuze nu sunt suficiente ai nu se poate urca de la statia de la Primărie autobuzele sunt full.” – Claudia Corina Contras

“Da ,asta este culmea rabdarii,sa locuiesti in Floresti.?De la 6.30 stau in masina tucuva ,cata rabdare sa mai am?Nu mai pot nici renunta ca nu am unde parca?,nici autobuzele nu circula ,la munca musai sa merg.” – Alexandra Bogos.

Si lista cu reprosurile adresate celor care lucreaza in administratia locala poate continua la… NESFARSIT!

Foto: Albu Angelica;