Mon. Feb 6th, 2023

Floresti/ Un consilier local propune infiintarea unui “Centru de recuperare si interventie timpurie pentru copii cu nevoi speciale”

Consilierul local Mihai Pop (USR/PLUS) a depus vineri la secretariatul Primariei Floresti un Proiect de Hotarare privind infiintarea unui “๐ถ๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘ข ๐‘‘๐‘’ ๐‘Ÿ๐‘’๐‘๐‘ข๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘ ๐‘– ๐‘–๐‘›๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘–๐‘’ ๐‘ก๐‘–๐‘š๐‘๐‘ข๐‘Ÿ๐‘–๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘ข ๐‘๐‘œ๐‘๐‘–๐‘– ๐‘๐‘ข ๐‘›๐‘’๐‘ฃ๐‘œ๐‘–๐‘’ ๐‘ ๐‘๐‘’๐‘๐‘–๐‘Ž๐‘™๐‘’.”

In opinia consilierului Mihai Pop, infiintarea acestui centru a devenit o necesitate pentru Floresti.

“Nasterea unui copil cu nevoie speciale reprezinta o adevarata provocare pentru familie, iar recuperarea si integrarea in societate devine o lupta contra cronometru in primii ani de viata cand sansa la recuperare este ridicata.

In prezent, in Floresti, variantele sunt doar cabinetele private. Este un proiect pilot, care nu are de-a face cu politica, si ma bucur ca am gasit intelegere si sutinere in randul colegilor mei si al primarului. Sper ca acest proiect sa fie aprobat in perioada urmatoare”, ne-a declarat consilierul Mihai Pop.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11