Tue. Feb 7th, 2023

Floresti/ Un consilier local florestean se lauda cu reusita daramarii unor balcoane care “cadeau” peste trotuar

Consilierul local Lucian Teo Contras (USRPLUS) sustine ca prin demersurile sale/reclamatii/ a reusit sa-l determine pe un dezvoltator imobiliar sa-si darame balcoanele care “cadeau” peste trotuar.

Foto/ Lucian Teo Contras/ Facebook

Am satisfacția să vă anunț că am repurtat o victorie în lupta cu haosul imobiliar din Florești, dar și cu rechinii imobiliari și cei care au girat acest haos.

În urma unor sesizări din comunitate și a unor membrii (N.RED. un I este suficient, nu e nevoie de 2!!!), am constatat că pe strada Someșului a apărut o construcție ( bloc P+3), a căror terase nu respectă zona de retragere legală,  acestea venind chiar până deasupra trotuarului.

Foto/ Lucian Teo Contras/ Facebook

În calitate de consilier local, am facut sesizări, privind suspiciuni de ilegalitate, către Primaria Florești, inclusiv direct către domnul primar, cât și la Inspectoratul de Stat în Construcții. După mai bine de o lună, azi am avut satisfacție să constat că s-a trecut la demolarea voluntară a acelor terase”, a scris pe facebook Lucian Teo Contras, consilier local USRPLUS.

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11