Tue. Jan 31st, 2023

Floresti/ Un baiat de 10 ani a fost lipsit de libertate cateva ore de un individ de 30 de ani. Avem un caz de pedofilie?

In cursul zilei de ieri, marti, 27 aprilie, un minor de 10 ani din Floresti a fost dat disparut si gasit cateva ore mai tarziu in compania unui barbat de aproximativ 30 de ani. Baiatul ar fi fost ademenit cu dulciuri.

Politistii i-au gasit pe cei doi in zona strazii Sub Cetate.

Potrivit informatiilor primite in aceasta dimineata, minorul urmeaza sa fie audiat in rzenta parintilor pentru a se stabili cu exactitate cele petrecute in cursul zilei de ieri.

Marti, 27 aprilie în jurul orei 14.30, poliția a fost sesizată despre faptul că un minor a fost observat în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Florești, în compania unei persoane necunoscute de sex masculin, de aproximativ 30 de ani.

Foto: C. Farcas

Ulterior, cei doi au fost văzuți plecând împreună într-o direcție necunoscută. 

Au fost constituite de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmerie și poliție locală pentru depistarea minorului și a bărbatului.

În jurul orei 19.30, în urma activităților operative și a verificărilor specifice desfășurate, cei doi au fost depistați pe raza localității Florești. 

Din datele preliminare, starea minorului în vârstă de 10 ani este una bună.

În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, se arată in comunicatul anchetatorilor IPJ Cluj.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11