May 19, 2024

Floresti/ Tombola in cadrul campaniei de colectare a deseurilor din categoria echipamentelor electrice si electrocasnice

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, administratia floreșteană dă startul unei noi campanii de colectare a deșeurilor din categoria echipamentelor electrice și electronice.
“Această campanie este un alt pas pe care administratia îl face spre concretizarea unei viziuni strategice integrate care să conducă la conștientizarea populației și conturarea unor obiceiuri sănătoase privind gestionarea deșeurilor. Ne dorim o comună verde, cu cât mai multe soluții ecologice implementate, soluții care trebuie să fie un efort al fiecăruia dintre noi.
Ne vedem sâmbătă, 4 Iunie, la Centrul de Colectare Florești, după sensul giratoriul de la Luna de Sus, pe partea dreaptă, pe DN1E60, cu produsele electrice, electronice și electrocasnice vechi“, a scris primarul Florestiului pe pagina de Facebook.
Participarea la campania de colectare și reciclare vă oferă posibilitatea de a intra automat în tragerea la sorți pentru aparate electrice noi.