June 23, 2024

Floresti// Si-a insusit 2.000 de franci elvetieni gasiti intr-un portmoneu in fata unui magazin. Nu s-a “bucurat” prea multe ore de bani!

În cursul zilei de vineri, 17 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cuj-Napoca – Secția 6 Florești au fost sesizați despre faptul că un bărbat care se afla în proximitatea unei societăți comerciale din localitatea Florești, ar fi pierdut un portmoneu care conținea documente personale, dar și suma de 2.000 de franci elvețieni.

“În jurul orei 15.30, vineri 17 febriarie a.c,. în urma activităților derulate, polițiștii au identificat persoana care a găsit portofelul și au predat bunurile bărbatului, cu suma completă.

Au fost demarate activități investigative, inclusiv la sediile caselor de schimb valutar.

La aproximativ o oră de la sesizare, polițiștii din Florești au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca, care locuia pe raza comunei Florești, despre care existau indicii că ar fi luat portofelul scăpat în fața magazinului.

Acesta a predat portofelul, fiind recuperat prejudiciul integral de aproximativ 10.000 de lei, suma în cauză fiind între timp schimbată la o casă de schimb valutar.

Acesta a predat portofelul, fiind recuperat prejudiciul integral de aproximativ 10.000 de lei, suma în cauză fiind între timp schimbată la o casă de schimb valutar.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.