September 25, 2023

Floresti// S-au finalizat lucrarile de extindere iluminat public pe trei strazi si in Luna de Sus// Vezi ce alte proiecte de dezvoltare urmeaza

Administratia locala anunta finalizarea lucrarilor de extindere a retelei de iluminat public pe strazile Iazului, Iazul Morii, Dealul de Jos, Padurii si in satul Luna de Sus.

Lucrarea a fost demarata in luna iunie a acestui an si a inclus lucrări de extindere cu 2,5 km a retelei de iluminat public, montarea a 84 de noi stalpi si instalarea de lampi eficiente energetic.

Programul de modernizare a infrastructurii Florestiului va continua gratie unor proiecte depuse prin PNRR.

“Etapele viitoare în cadrul programului de modernizare si extindere a iluminatului public vor continua odată cu demararea lucrărilor de modernizare infrastructură, prin mai multe proiecte depuse în vederea finanţării acestora din fonduri nerambursabile (PNRR – Anghel Saligny, MMAP – Administraţia Fondului pentru Mediu), care includ şi modernizarea reţelelor de iluminat public, astfel pe străzile:

Etapa I: «Extindere reţele de utilităţi publice – apa, canalizare şi iluminat public stradal pentru proiectul Modernizare străzi şi amenajări urbanistice prin extindere platformă drum, comuna Floreşti, judeţul Cluj»

Străzile încluse în acest proiect sunt: D. Mocanu, Şesul de sus, Petuniei, Întreprinzătorilor, Terra, Cătanelor, Porii, Tineretului, Plopilor, Muzeul Apei.

«Extindere reţele de utilităţi publice – apa, canalizare menajeră şi iluminat public stradal pentru proiectul Modernizare prin asfaltare străzi locale în localitatea Floreşti, comuna Floreşti, judeţul Cluj”, se mentioneaza in comunicatul primarului publicat pe pagina de facebook si … deloc pe site-ul Primariei.