Fri. Jan 27th, 2023

Florești/ Noi informații despre înființarea străzii D. Mocanu 2, respectiv lărgirea accesului rutier în zona Terra

Primăria Florești începe joi 7 aprilie a.c. întocmirea proceselor verbale privind exproprierile terenurilor afectate de lucrările de înființare a străzii Dumitru Mocanu 2, respectiv de lărgirea accesului în zona cartierului Terra.

Comisia de Verificare a Dreptului de Proprietate ori a altor drepturi reale și de acordare a despăgubirilor pentru terenurile care se află în coridorul de expropriere a lucrării de utilitate publică: ”Modernizare străzi si amenajări urbanistice, prin extindere platformă drum, comuna Florești – județul Cluj”, iși începe activitatea în data de 07.04.2022, la sediul Consiliului Local al Comunei Florești, str. Avram Iancu nr. 170, în Sala de Ședințe, urmând ca în următoarele zile să transmită convocări, în scris, către proprietarii ale căror terenuri au fost afectate de coridorul de expropriere, convocări care vor cuprinde data, ora şi locul şedinţei în cadrul căreia titularii dreptului de proprietate vor trebui să se prezinte în vederea încheierii Procesului-Verbal și necesitatea exprimării acordului / dezacordului referitor la sumele propuse pentru despăgubiri, conform legii.

Potrivit prevederilor Legii 255/2010, cuantumul sumelor se stabilește în baza unui Raport de Evaluare întocmit de un Expert Autorizat ANEVAR, cu respectarea Grilei Notarilor Publici, Raport care a fost supus aprobării Consiliului Local în ședința din luna februarie a.c..
Primăria Comunei Florești a demarat procedurile de expropriere în luna iulie a anului trecut, prin HCL 92 / 2021, pentru lucrarea care vizează lărgirea accesului în zona cartierului Terra, respectiv înființarea unui nou drum public, Dumitru Mocanu 2.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11