December 2, 2023

Floresti/ Incendiu la un apartament de pe strada Stejarului/ Un barbat a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare si a fetei

Pompierii clujeni au intervenit duminica, 1 Mai, cu cinci autospeciale la un incendiu care a cuprins un apartament situat la etajul 2 al uni imobil de pe strada Stejarului. O persoana a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare si a fetei.

Flacarile au fost lichidate imediat ce fortele de interventie au ajuns la fata locului. 15 locatari din apartamentele situate pe scara de bloc s-au autoevacuat inainte de sosirea pompierilor.

In urma incendiului a fost afectat un apartament situat la etajul 2 si balcoanele situate la etajele 3 si 4 de deasupra acestuia. La locul incendiului au mai fost fost prezente un echipaj SMURD și unul SAJ.

Un barbat de 30 de ani, ce prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare si a fetei, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ. Acesta a fost transportat la spital in stare de constientă si cooperant”, a transmis ISU Cluj