Tue. Feb 7th, 2023

Floresti/ Doua persoane au fost gasite in stare de inconstienta intr-un imobil. Un barbat a decedat!

In aceasta dimineata, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Floresti au fost sesizati ca intr-un imobil situat in Floresti, pe strada Tudor Vladimirescu, au fost gasite doua persoane in stare de inconstienta. La fata locului s-au deplasat si o autospeciala de stins incendii si doua echipaje SMURD.

“Pompierii au fost alertați în jurul orei 09.00, iar la fața locului au găsit un bărbat de cca 90 de ani fără semnale vitale și unul de cca 50 de ani, în stare de inconștiență și cu respirație agonică.

Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru bărbatul de 90 de ani, fiind susținute cu suportul vital avansat de către echipajul medical SMURD, mai bine de 40 de minute. În ciuda strădaniilor salvatorilor, acestuia nu i-au mai revenit semnalele vitale.

Cel de-al doilea bărbat a primit asistență medicală de urgență și a fost transportat la spital, în stare generală ameliorată, pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au precizat reprezentantii ISU Cluj.

Din informatiile pe care le detinem, la imobilul de pe strada Tudor Vladimirescu s-a deplasat si o echipa de specialisti de la DELGAZ GRID, care a constatat scurgeri de monoxid de carbon de 400 PPM dintr-o soba de teracota, care prezenta si crapaturi. S-a dispus sistarea imediata a furnizarii gazului metan la imobil.

“In cadrul verificărilor preliminare derulate la fata locului de catre politisti s-a stabilit identitatea celor doi barbați. Unul dintre acestia, in varsta de 50 de ani a fost transportat la o unitate medicala, iar in cazul celui în varsta de 90 de ani a fost declarat decesul, trupul acestuia fiind transportat la Institutul de Medicină Legala Cluj-Napoca, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, informeaza IPJ Cluj.

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11